Villa Ruthsin vuokrausehdot:

VILLA RUTHSIN VARAUS- JA SOPIMUSEHDOT: Näitä ehtoja sovelletaan VILLA RUTHSIN vuokrauksessa

VARAAMINEN Tilan varauksen kesto ja alkamisaika ilmoitettu tilausvahvistuksessa. Vuokrattujen tilojen on oltava tyhjät varaussajan päättyessä. Varaajan on oltava 20-vuotias. Mikäli olet alle 20-vuotias ja haluat varata tilan ole yhteydessä Villa Ruthsiin.

PERUUTUSEHDOT  Peruutukset tehtävä kirjallisesti osoitteeseen kartano.ruths@gmail.com.fi ja peruutuksista maksettava hinnaston mukainen peruutusmaksu.

Peruutusmaksut=Peruutus alle viikko ennen tilaisuutta=80% kokonaissummasta, tai sesonkiaikaan (kesä, heinä, elo, marras, joulu) alle 1kk ennen tilaisuutta= 50% kokonaissummasta

HINNAT JA MAKSUEHDOT Ilmoitetut hinnat sisältävät voimassa olevat arvonlisäverot. Villa Ruths laskuttaa varaajaa vuokrasopimuksen hyväksymisen jälkeen. Varaukset laskutetaan erillisellä laskulla (laskutuslisä 2,90€ sis. alv.)

Varaajalle lähetetään lasku kokonaisuudessaan 7 päivää – 4 kk aikasemmin, laskussa on eritelty varausmaksu sekä koko maksu. Laskun viivästyskorko korkolainmukaisesti.

TILOJEN AVAUS Villa Ruthsin ovi tullaan avaamaan vuokrauksen alkaessa tai vaihtoehtoisesti annetaan ovikoodi. Vuokraaja huolehtii poistuessaan että tilat ovat kunnossa sekä kaikki laitteet pois päältä. Tilat tulee lukita poistuttaessa. Tiloista pitää olla poistuttu viimeistään vuokrausajan päätyttyä, lisäaikaa voi ostaa soittamalla Paulalle (mutta se ei silti ole tuolloin varmaa)

VAHINGONTEKO JA LISÄSIIVOUS Villa Ruthsin varaaja vastaa vuokra-aikana Vuokranantajalle tai niiden omaisuudelle aiheutuneista vahingoista tai välillisesti syntyneistä vahingoista sekä niiden korjaamisesta aiheutuneista kustannuksista. HUOMIO: kalusteiden siirtäminen on kielletty ilman lupaa. Tilojen tulee olla siistissä kunnossa vuokrauksen jälkeen ( = roskat roskiksissa, pullot kerättynä, astiat astianpesukoneessa tai pestynä kuivaustelineessä). Mikäli vuokrauksen jälkeen ilmenee lisäsiivous tarvetta, laskuttaa Villa Ruths varaajaa toteutuneiden kustannusten perusteella. Eritelisä 100€/erite. Kiinteistölle ja irtaimistolle aiheutuneet vahingot laskutetaan toteutuneiden kustannusten mukaisesti. Keittiön pintoihin tulleiden jälkien (kuten naarmut, kolhut..) korvaaminen kustannusten mukaisesti.

LÖYTÖTAVARAT Tilavarausajan päätyttyä tilat täytyy tyhjentää kaikista mukana tuoduista tavaroista. Tiloihin mahdollisesti jääneitä arvotavaroita voi tiedustella sähköpostitse kartano.ruths@gmail.com. Löytötavaroita ei kuljeteta varaajalle, vaan ne noudetaan erikseen sovitusti.

JÄRJESTYSSÄÄNNÖT Varatuissa tiloissa saa yhtäaikaisesti olla korkeintaan 100 henkilöä. Vuokranantaja tai sen valtuuttamalla edustajalla on oikeus tarpeen vaatiessa keskeyttää tilaisuus tiloissa mikäli tilaisuuden katsotaan aiheuttavan häiriötä ulkopuolisille. Tupakointi on sallittu ulkotiloissa niille määrätyillä paikoilla. Omia juomia ja ruokia saa tuoda tiloihin. Eläimiä ei saa tuoda sisätiloihin. Kynttilöiden polttaminen tilassa kielletty, tilassa olleita led kynttilöitä saa lainata.

REKLAMAATIOT Mahdolliset puutteet tilassa on ilmoitettava välittömästi. Reklamaatiot on esitettävä vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse. Vuokraaja ei vastaa vuokraajalle aiheutuneesta vahingosta tai ole korvausvelvollinen, joka aiheutuu Vuokranantajalle riippumattomista syistä (force majour) tai muista syistä sekä jos palvelua ei pystytä toteuttamaan kaikilta osin. Vuokranantaja pidättää itsellään oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin.

VUOKRAAJA: Tervolin Oy, Villa Ruths, Koskenrannankatu 4, 45700 Kuusankoski, P. 0405333833 tai 0445032539, Y-tunnus : 2868869-5 Kotipaikka: Kuusankoski.

Koskenrannankatu 4

45700 Kuusankoski

Paula Tervolin 040 533 3833

Jesse Tervolin 044 503 2539

Villa Ruths

  • Facebook - White Circle
  • instagram